Marte Kamilla Igelkjøn ny generalsekretær i Edru Livsstil

Organisasjonen har fått ny generalsekretær. Vi gleder oss til å bli bedre kjent med henne og ba henne sende noen linjer om seg selv og hva slag planer hun har for sitt arbeid. Her er hva hun hadde å si:

«Jeg vil beskrive meg selv som en dedikert sosionom og en stolt mor til to flotte barn. I løpet av karrieren min har jeg jobbet i en rekke organisasjoner og institusjoner, og jeg har spesiell kompetanse innen rusforebygging på både individ- og systemnivå.

 Jeg har erfaring fra kommunal sektor, der jeg har jobbet som rådgiver og ruskonsulent i NAV, samt som SLT- og folkehelsekoordinator i kommunen. I tillegg har jeg arbeidet som sosionom på rusinstitusjon og på akutt psykoseavdeling. I kombinasjon med mine verv som hovedtillitsvalgt i FO (fellesforbundet for sosionomer, vernepleiere og barnevernspedagoger) og som folkevalgt leder av soknerådet i Høyanger kommune, har jeg fått et bredt perspektiv og en inngående forståelse av utfordringene og meningen med å jobbe for en trygg og rusfri oppvekst.

 Jeg håper at min kompetanse og engasjement kan være en ressurs for organisasjonen, og bidra til å skape en bedre fremtid for våre barn og unge, samt flere rusfrie arenaer og et tryggere og mer inkluderende samfunn.

Vi har ønsker om å bidra til å nå de målsettingene som organisasjonen har og hjelpe til med å hjelpe organisasjonen til å få stigende medlemstall, kanskje vi i organisasjonen kan nå ut til flere målgrupper og fortsette å stå som et fyrtårn innen rusforebyggingsarbeidet.»

Del denne saken

Facebook
Twitter
LinkedIn