God Helgestart

Lavterskeltilbud der du hver eneste fredag året rundt kan  ta turen ned til oss i Totalen klokken 18.00. 

Vi serverer varm og kald mat. Kaffe, te og diverse drikke. Vi har aktiviteter som brettspill, biljard og quiz. Gode samtaler mellom hyggelige mennesker. 

Her trenger du ikke være redd for å komme alene. Enten du bare vil ha en kopp kaffe eller en matbit. Om du er på jakt etter en ny venn eller noen å prate med. Om du så bare vil inn og varme deg litt. Vi publiserer sjelden bilder fra disse fredagskveldene og aldri uten at det er avtalt.

Alle er hjertelig velkomne. 

Vi har bare to kriterier: Dette skal være en trygg møteplass så du må være edru når du kommer og oppføre deg mot andre slik du ønsker de skal oppføre seg mot deg.

God helgestart startet første gang 23. november i 2007.  På den tiden har vi hatt over 35000 besøkende. Tiltaket kom igang etter et ønske om å få til mer aktivitet i laget. Med minimalt med ressurser eller markedsføring så satte de igang. 4 personer møtte første fredagen og de koste seg med smørbrød og gode samtaler.

 Etter det har de fantastiske menneskene som står bak fredagskveldene aldri sett seg tilbake. Mange av de frivillige har vært med i veldig mange år og bruker mangfoldige timer hver eneste uke på å lage en trygg, rusfri møteplass for akkurat deg. 

Nå er det 40-70 besøkende hver uke . God helgestart er utelukkende drevet av frivillige krefter som legger sjela si i at akkurat du skal føle deg velkommen

Del denne saken

Facebook
Twitter
LinkedIn