Velkommen til vår nye plattform

Webutvikling for en liten organisasjon som vår er ikke bare bare når man må gjøre det selv. Undertegnede redaktør er førstereisgutt på området så jeg håper dere vil være overbærende med detaljer som ikke er helt 100 ennå. Sidene skal forbedres på alle måter i tiden som kommer. Send gjerne tilbakemeldinger på ting som kan forbedres. Sidene ser forskjellige ut på store og små pc skjermer, tablets og mobil så det er helt sikkert noe jeg har glemt å korrigere for i de forskjellige formatene. Trykk på knappen under for å sende oss en tilbakemelding.

Fremover skal funksjonalitetet utvides betraktelig. I løpet av kort tid håper vi å ha på plass:

  • Medlemsregistrering og «din side» for medlemmer der du kan se og redigere din informasjon og få tilgang til en dokumentdatabase
  • Betalingsløsninger for medlemskap, loddsalg og donasjoner
  • Nettbutikk for endel av de flotte produktene vår brukere lager
  • Utvidede miljøsider. Vi skal lage omfattende sider om sirkulærøkonomi og hvordan det kan implementeres i vårt arbeid
  • Oversikt over andre tilbud i Kristiansand. Dette samles inn i disse dager og publiseres så snart vi har nok info

Bidra til nettsiden

Har du noe på hjertet? Vi tar mot lederartikler, bloggposter, lenker til relevante(og sikkert noen irrelevante) saker. Bilder, meninger, ris og ros. Er det noe vi burde sette fokus på? Bruk knappen over eller send en epost til post@krsa.no

Del denne saken

Facebook
Twitter
LinkedIn